1. helmikuuta 2012

Kevyesti keskellä viikkoa ...

Wau mitkä pakkaset...mittarimme näytää juuri huikeat -24 ... hrrr hrrr ... mutta minusta tämä on ihanaa, hih... saa olla vällyjen välissä fleecetakissa sohvalla ja blokkailla teille, KIVAA :)

Tiedättekö mua vähän harmittaa ... koska olen hukannut johonkin (aargh...) lapun jonne olen kirjoittanut kaikki viime lauantaina kuvaamani tuotteet ja nyt sitten täällä vähän ymmälläni ... hmmm... No mutta näillä mennään ja katsotaan mikä on lopputulos ;)

Olkaa hyvät;

Jo elämää nähneet matkalaukut...

MYYTY !!!


39 €

"SIKAMAKEE" vanha armeijan matkalaukku 49 €

...yksityiskohtia...
Lastennurkkaus

Ihan syötävän suloinen pienoinen silityslauta ja -rauta 59 €

Sandaalit 45 €
Nauhakengät 45 €

Do diin nyt sitten sitä uutta sisustustavaraa myös kehiin ;) ... ovat ihan tosi passeleita kaiken vanhan joukkoon...kaikki ei kuitenkaan voi olla aina 200 vuotta vanhaa ja KUPPAISTA joten tässä teille muutama ehdoitus;

Tässähän kävi just ny niin tosiaan kun hukkasin sen lapun jossa hinnat on, että nyt en kyllä ulkoa muista esim TUON UPEAN UUDEN PÖYTÄLAMPUN hintaa mutta lisään sen tähän viikonloppuna kun taas kiipeän tallinvintille tunnelmallisen talvitunnelman keskeltä.

Monikäyttöiset boxit 25, 30 ja 35 €

Servetit 4,30

Nää servetit oli mielestäni tosi huikeita, harmitti kun en tajunnut ostaa näitä meijän pikkumiehenkin bileisiin. Minulla on pääasiassa vanhoja astioitakin mutta yhdistettynä näihin hulvattomiin servetteihin fiilis olisi ollut upea.

Tänään lastenkutsuilla yksi vielä 6-vuotias poika katseli mietteliäänä keittiötämme ja hetken päästä sanoi rauhallisesti; " siis miten teillä voi näyttää näin vanhalta VAIKKA ootte noi nuoria kaikki." ... NIINPÄ niin ne lapset ajattelee, suloisesti ... ihanaa oli kuitenkin kertoa pikkuvieraille miksi meillä on "niin vanhannäköistä" ... kuuntelivat korvat höröillään...ja eihän siitä meinannut tulla loppua...niin olivat kiinnostuneita miten ennen elettiin... IHAN HUIPPUA !!! Sit kuulin kun samainen kysyjäpoika sanoi pojalleni nurkantakana, et hei sul on makee äiti !!! HIH... tuli NIIN hyvä mieli...

Nooh minä nyt hairahdin ihan asiasta mutta vielä muutama uusi astia...

Edullinen ja pirteä astiasarja
...ja hintatiedot viikonloppuna...

...voih... mua vähän harmittaa kun olen tälläinen "hössö" ja hukkasin hinnat mut nooh ehkä pärjäämme ilman niitä nyt :)

Pirteitä pakkaspäiviä teille.
Pukekaa lämpimästi <3
Yours, H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti