19. tammikuuta 2012

TERVETULOA !

Ihanaa tulla taas tänne blogiin pitkästä aikaa. Se olen minä VANHA ja sama Heidi, joka aiemminkin kirjoitti Antiikkiliike Anna-Stiinan ja Pehtoorin blogia. Aikaa on kulunut, elämä on heitellyt, mutta yksi asia on ja pysyy ja se on ANTIIKKI. Se on asia jota kohtaan tunnen intohimoa. Rakkaus siihen ei kuole...historia antaa elämään perspektiiviä, ymmärrystä menneisyydestä ja suvaitsevaisuutta, sillä täällä on ennenkin asunut erinlaisia ihmisiä, on eletty, on juotu, on syöty ja SISUSTETTU !!!

Suuret muutoksen tuulet ovat puhaltaneet tallinvintilläkin...antiikki on vaihtanut omistajaa, pöytiä siirrelty sinne tänne, tuolit kulkeutuneet kahvipöydästä toiseen ja mikä ihaninta kassan viereen on rantautunut kahvikone, josta saa rakastamaani lattea, niin myös cappucinoa, espressoa...NAM sanon minä ;)

Mutta nyt ystävät kalliit ASIAAN :D :D :D ... tässä teille ihailtavaksi, haaveiltavaksi ja ehkä löydätte itsellenne jotain...

OLKAA HYVÄT;


Rokokootuoli vasemmalla 490 € VARATTU !!!
Originalli tuoli 1700-l keskellä 520 €
Rokokootuoli oikealla 630 €
Pöytä 195 €


Vaalea talja 89 €
Lattialla oleva myyty, mutta Terhillä useita näitä upeita taljoja.
Ed, kuvassa oleva musta pitkäkarvainen laamantalja 99 €


1590 €

Tanskalaisen Karl Petter Lehman (1794-1876) maalaus 1800-luvulta. Tämän taiteilijan muita töitä on nähtävissä mm. Turun kaupungin historiallisessa museossa.

MYYTY !!Tinavati 370 €Terhi ja Mikko ovat parhaillaan ruotsissa ja toivottavasti sieltä tuovat KASAPÄIN upeaa antiikkia ... (LUE; ROKOKOO tuoleja ... hih...) näin luulen myös monen muun toivovan...

Ihanaa talvitunnelmaa kaikille ja nähdään näin virtuaalisesti ihan pian taas...

Yours, H

5 kommenttia:

 1. Heippa pitkästä aikaa! kivaa että olet palannut jälleen tänne blogimaailmaan :) hienolle näyttää nuo rokokoot!! =)
  kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että olet palannut! Minä juuri eilen näpsyttelin vanhaan blogiisi viestin ja olin pahoillani kun olit lopettanut. No sitä se taisi tietää, kertakaikkisen hienoa, että olet täällä taas! ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille <3

  Minä vaan palailin tänne pitämään tätä antiikkijuttua. Vanhaan blogiini en enää varmasti palaa...se jotenkin on nähty jo mutta minulla paljon suunnitelmia...muistatko Jonna kun joskus aikojen alussa puhuttiin nukkekodista...nooh minä nyt täällä suurella innolla sellaita suunnittelen ja ehkä sen tiimoilta tulee blogi joskus...ken tietää... ;)

  Halit

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla sinusta Heidi ja mahtavaa lukea taasen tätä blogia <3
  Terhillä ja Mikolla on taatusti taas autolastillinen ihanuuksia meidän vanhaan tavaraan hurahtaneiden iloksi!Itselläni on siellä maksettuna ne ihanat kirkonikkunapokat jotka toivottavasti pääsen jossain vaiheessa helmikuussa hakemaan.Pitäkää niistä sillä välin hyvää huolta.
  Onko muuten itselläsi vielä myynnissä se wanha kustavilainen lattiakello? Laitoin siitä sinulle viime vuoden puolella viestiäkin s-postiisi,liekö ikinä tullut perille?

  VastaaPoista
 5. tee ihmeessä nukkekotiblogi! My old historic house blogissa on ollut joskus nukkekotijuttuja, viktoriaanista henkee.. käyppä joskus selaamassa, noin yleisen inspiraation vuoksi.

  VastaaPoista