8. heinäkuuta 2012

Lumoava Fiskars

...olin myyty, TOTAALISESTI ja voisin sanoo, että iänkaikkisesti...

Kaikki meni nappiin; ilma, matkaseura, antiikkipäivät...aivan kaikki :)

En koskaan ennen ollut käynyt Fiskarsissa mutta kyllä kannatti, siinä maisemassa lepää kyllä sielu jos toinenkin. Matkaseurasta kiitän sydämestäni Mikkoa ja Tainaa, kyllä meillä oli hauskaa. Käveltiin, juotiin kaffetta ja syötiin ja sitten taas juotiin kaffetta ja nautittiin ehkä parhaat leivonnaiset ikinä idyllisessä kahvilassa keskellä kylää.

Antiikkipäivien tunnelma oli leppoisa ja kaikki tuntui nauttivan kauniista kesäpäivästä ja hurmaavista vanhoista tavaroista ja antiikista *huokaus*

 Anna-Stiinan osasto sai paljon huomiota osakseen, eikä suotta. Terhi oli loihtinut siitä U-P-E-A-N, jihuu !!! Hyvä mun Terhi <3 <3 <3

Valokuviini en ole kauhea tyytyväinen...hmmm...mutta jotenkin "hurahdin" siellä ja en tiennyt minnepäin olisin mennyt...pää vaan villinä pyöri kuin hyrrä ja antiikki vilisi silmissä, hih :D !!! Mutta eiköhän nuista kuvista nyt jotain selvii...Tällä hetkellä minulla ei ole tietoa mitkä kuvien tuotteista on mennyt mutta soitto Terhille tai sähköposti Mikolle selventää asiaa :)

Joten tervetuloa virtuaaliselle antiikkipäiväkierrokselle kanssani;























IHAN MUN LEMPPARI TÄMÄ TAULU !!! TÄSSÄ ON SITÄ JOTAIN !!!


























AURINKOISIA KESÄPÄIVIÄ TEILLE 
TOIVOTTELEEPI
-HEIDI

ps...Filip lähettää terkkuja kaikille ystävällisille ja rennoille kesäpäivän viettäjille...


2 kommenttia:

  1. Osastonne oli ehdottomasti yksi kaunein, tai itse asiassa kaunein. Hyvällä maulla, upea väritys, ja hienoja aarteita.

    VastaaPoista
  2. upeita kuvia!!!! minä olisin mennyt aivan pyörälle ja juossut kilpaa ees ja taas :D upeita esineitä ja interiöörejä!

    VastaaPoista